Met één klik krijg je een professionele look op je foto.

Klaar om je foto's in één klik fantastisch te maken?

  • Pastelkleuren
  • Supersimpel!
  • Voor Smartphone of Computer
YES IK WIL >> 

Wat is een preset?

Een preset is een soort filter voor over je foto's (zoals je die kent van op Instagram). Het verschil is dat dit een professionele filter is die ik gebruik om mijn foto's te bewerken. Zo krijgt je foto in 1 klik een professionele look.

"Geweldig! Ik heb nog nooit zo mooie foto's kunnen maken. De presets maken elke foto zoveel mooier. Bedankt voor dit geweldige initiatief!"

- Melanie

"Ik ben helemaal fan van de preset, super gemakkelijk in gebruik en mijn gewone foto’s zien er op slag professioneel uit! Heel blij dat ik deze preset heb voor het maken van het eerste baby-album van onze dochter!"

- Julie

Haai ik ben kim!

Moeder van 2 en fotograaf.
Ik wou het vooral leren als mama om mijn herinneringen beter te vast te leggen. Nu, 6 jaar later behoor ik tot de top 100 beste gezinsfotografen ter wereld
🌍 

Mijn missie is om fotografie voor iedereen toegankelijk te maken