Gratis bundel tips!

Hoe je je prijzen moet bepalen, zonder stress!

Gewoon de feiten op een rij! 12 pagina's vol informatie!

Prijzenbundel voor fotografen

Ja! Ik wil hem graag

12 pagina's vol info & tips. Waardeer jezelf en je prijzen vanaf vandaag!

In deze gratis bundel leer in je: 

  • De basics van je prijzen, dingen die je niet mag vergeten. 
  • Waarom je maar beter niet de goedkoopste kan zijn
  • Wat je kan doen wanneer je bang ben om klanten te verliezen. 


Hoi! Ik ben Kim 

"

Collega's boven concurrenten, dat is mijn motto! Ik kies ervoor om samen te werken met een community van 1200 fotografen. Dag in dag uit kies ik ervoor om anderen te helpen, ik vind het de max om anderen hun 'wins' te zien en hun fotografebedrijf te zien groeien!  

Kim De Graeve • @Fotograeven • www.fotograeve.be

"