Het ging vroeger toch een pak gemakkelijker in de analoge tijd, allé die foto's bewaren dan toch! ;)

Een 99% waterdichte strategie voor je back-up!

Een stappenplan van A-Z (en gratis!) 

Een stappenplan voor je back-up te fixen! 

Ja! Ik wil hem graag

En dat van A-Z! Volledig gratis 

In deze gratis bundel leer in je: 

  • Welk back-up systeem je best kan gebruiken 
  • Hoe je online kan back-uppen
  • Waarom het zo belangrijk is om helemaal ingedekt te zijn
  • Bij welke uitstekende leveranciers je hiervoor terecht kan. 
  • Waar je terecht kan indien het fout gaat


Hoi! Ik ben Kim 

"

Collega's boven concurrenten, dat is mijn motto! Ik kies ervoor om samen te werken met een commuity van 1300 fotografen, waaronder 900 ongelofelijke schatten van collega's in de facebookgroep. Dag in dag uit kies ik ervoor om anderen te helpen, ik vind het de max om anderen hun 'wins' te zien en hun fotografebedrijf te zien groeien!  

Kim De Graeve • @Fotograeven • www.fotograeve.be

"