Ideale klanten aantrekken? 

Dat kan op jouw voorwaarden

Je kan zoveel meer in de hand hebben dan je zelf denkt. ECHT!  

Na deze workshop ben je volledig in staat om je ideale klant te omschrijven van A-Z (en geef toe, ondanks we vaak denken dat we onze ideale klanten kennen.. Kunnen we max 2 à 5 kenmerken opnoemen en houdt het op).  

En je zal weten wat je nu effectief moet aanvangen met dat "ideale klantenprofiel". Waar je ze vindt, waar je ze naartoe brengt en wat je ze eigenlijk echt van jou verwachten.  

Je leert je niche kennen (je echte niche! Er wordt tegenwoordig met dat woord naar je hoofd gesmeten, dus laten we het even hebben over wat dat nu ECHT precies is..)  

Je leert alle "geheimen" over social media (Instagram, facebook en Pinterest) waaronder o.a Hashtag- en pinstrategieën  

En.. Ik vertel je alles wat ik weet over SEO en hoe je website echt in elkaar zou moeten zitten.  

Fotograeven bestaat sinds juni en telt vandaag 1300 actieve studenten en 870 fotograeven in de facebookgroep die dag in dag uit een hechte community vormen.  

Deze workshop is momenteel gesloten en opent 1x per jaar, wil jij ook op de hoogte blijven? 

Wie weet heb je al eens een cursus gevolgd rond niche, ideale klant... Of social media en heeft dat eigenlijk nooit iets opgeleverd. Weet dan dat dat niet de juiste cursus was voor jou. Met deze cursus kan het, daar geloof ik 100% zeker in. Ik heb 9 maanden aan deze cursus gewerkt en er zit reeds 5 jaar fotografie ervaring in en wie mij kent weet dat ik altijd op turbo sta (dat telt in hondenjaren!)  

Ben je nog altijd bang om een verkeerde beslissing te maken? Weet dan dat je 100% zeker binnen de 10 dagen je geld kan terugvragen wanneer je ontevreden bent. Deze zijn bij de ideale klant letterlijk 0%. Voor mijn overige cursussen is dit 1%.

De Ideale Klant: Het stappenplan! 

Deze workshop is momenteel gesloten en opent 1x per jaar, wil jij ook op de hoogte blijven? 

Maar hoe werkt het? 

Een online workshop? 

De workshop bestaat uit 10 uur aan video's en 8 modules aan thema's.  

 Je komt terecht in een online lessenrooster, met video's (die 10 uur), praktijkopdrachten en teksten, blogposts.. Interviews..Allemaal rond het thema.

Maar je kan onder elke video nog vragen stellen. En je krijgt er ook effectief een antwoord op. Altijd! 

Je hebt levenslange toegang eens je bent ingeschreven. En het voordeel is met deze online workshop, in tegenstelling tot real life workshops, dat je altijd kan terugkeren. Je kan elke video opnieuw bekijken, maar ook later nog vragen stellen. 

Daarnaast is het zo dat je indien er updates gebeuren (en ja! Dat zal sowieso hier en daar gebeuren) je hier gratis recht op hebt en dat automatisch zal worden aangevuld.  

Oja! Voor ik het vergeet! Je krijgt 10 dagen garantie! Vind je het traject "dikke sh*t"? Dan krijg je je geld terug. (de enige voorwaarde? Je moet het traject uitgedaan hebben - Zodat ik wel zie dat je het werk hebt gedaan)  

Maar wat zijn de resultaten van het traject?

Op zich kreeg je al heel "technisch" hierboven mee wat je allemaal zou zien in de cursus.  

Maar wat beloof ik dan precies na de cursus?  

Ik beloof dat je ineens heel duidelijk zal weten hoe je naar je omgeving kan kijken als ondernemer, maar wel op jouw authentieke manier. -> Wil ik zeggen, ik bedoel dat je niets zal moeten doen waar je je niet goed bij voelt, of dingen die tegen jouw eigen waarden ingaan. En je net dankzij jouw waarden effectief zal kunnen zien wat anderen niet zien. 

In tegenstelling tot erbij willen horen.. Is het in het ondernemerschap net héél goed om heel authentiek te zijn. (ondertussen is dat woord al zo uitgemolken dat ik er bijna een kleine walging van krijg terwijl ik dit neerpen -> maar je snapt het wel)  

Ik ga je jouw stem tonen, jouw uniek zijn en ik ga je nog eens tonen hoe je dat gaat implementeren ook! Zodat je effectief de boekingen binnenkrijgt die je verdient. (niet omwille van je foto's - maar omwille van je persoonlijkheid)

Daarnaast geef ik ook geen bal om volgers en likes! (sorry!) We gaan uit van het popular doesn't pay the bill principe en we focussen op echte resultaten - boekingen dus! - en niet op ego boosts.  

Als laatste is het absoluut niet mijn ambitie om jou honderd-en-één kanalen op te dringen en je te verplichten ze te gebruiken. Nee! Ik ga je aantonen dat in één tot enkele dingen uitblinken meer dan genoeg is. De workshop is nl. om JOU tot een veel hoger niveau te brengen en niet om mijn ego te strelen ;)  

Over mij!

Ik ben Kim De Graeve van Fotograeve 5 jaar documentair kinder- en huwelijksfotograaf. 

Bedrijfsleider van HappyShoots en eigenaar van Fotograeven.  

Collega's boven concurrenten! Dat is mijn motto! Ik hou niet van ongezonde competitie, maar wel van een stevige portie zelfspot en goesting om samen te werken! Elkaar tot een hoger niveau brengen: Dat is waar ik naar streef.  

Met een buik vol van het hedendaagse "ieder voor zichzelf" ga ik aan de slag! En zo ondersteun ik een pak andere fotograeven om helemaal hun ding te doen.  

Mijn waarom? Wel omdat ik ongelofelijk veel energie krijg van anderen hun "wins". Elke keer als ik iemand kan laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze zichzelf voor mogelijk hadden gehouden? Hen naar een hoger niveau te tillen? DAT is het moment waar ik naar streef en daar ga ik keihard voor, want ik geniet van anderen hun "victorie"  

De 3 redenen waarom ik "Fotograeven" opstartte

Mocht ik kunnen...

...Verplicht ik elke fotograaf om hem aan te kopen.

Ik vind het zelf zo'n interessante workshop dat ik het gevoel heb dat wanneer mensen zich niet inschrijven dat ze ook daadwerkelijk gigantische dingen mislopen.  

Je kent ondertussen mijn beweegredenen al, wanneer je me een beetje kent.  

...Eén daarvan is dat ik zelf heel lang geworsteld heb om rond te komen, ik had geen geld en heb zelf een paar keer mijn inboedel verkocht om te kunnen groeien. Dat is mijn verhaal.. Sommigen in mijn omgeving vonden dat impulsief en dom.  

Ik daarentegen, wist dat ik het nodig had om te groeien.  

Mijn verhaal is dat ik niet wil dat iemand anders dit ook tegenkomt. En uit dat standpunt zijn al mijn workshops gemaakt. Maar de ideale klant? Die is zo uitgebreid, dat ik er zelf van schrok toen hij klaar was.  

Is hij goedkoop? Nee, absoluut niet.  

Is hij het waard? Hij had 10 keer zo duur moeten zijn, en dat is de waarheid.  

Je hebt nog een paar dagen. En ja, ik vind dat je hem moet aankopen.  

Geloof je me niet? Geef me dan de kans en probeer de 10 dagen garantie, als je hem niet goed vind dan krijg je je geld terug

Deze workshop is momenteel gesloten en opent 1x per jaar, wil jij ook op de hoogte blijven? 

Waarom ik online workshops verkies

Omdat je in tegenstelling tot bij echte workshops, waar je hoofd volzit en je alleen nog kan terugvallen op je notities en wat je ophouden hebt (wat 5% blijkt te zijn volgens studies) je hier levenslang kan terugkeren naar video's. maar ook kans krijgt om steeds extra vragen te stellen onder de video's. En waar je steeds antwoordt zal krijgen. (je kan echt altijd nog vragen stellen achteraf, altijd!)  

Daarnaast haal je elke keer je de video ziet iets anders van kennis eruit, omdat je in een andere flow zit, of meer ervaring hebt met het topic waardoor je andere dingen beter begrijpt.  

Ik zorg dat de workshops makkelijk verteerbaar zijn en stap-voor-stap worden uitgelegd, ook implementaties zie je volledig, waar bij real life workshops niet altijd de tijd voor is.  

Je kan alles doen op je eigen tempo zonder dat je afhangt van een groep. Heb je veel tijd nodig, neem dan je tijd, heb je weinig tijd nodig en wil je alles in één ruk doorlopen. Dan kan dat ook!  

Je krijgt levenslang recht op gratis updates. Want ja, de cursus wordt geüpdatet, elk jaar. Soms is dat een groot onderhoud, soms zijn dat kleine tweaks.

 

Is deze cursus €1250 waard.. 

Als hij maar voor 1 van volgende puntjes zou werken? 

1. Dat je veel minder tijd zou moeten spenderen op social media? Omdat je ook effectief zou gevonden worden op de eerste pagina van Google? (weet je dat Marketing experts een gezegde hebben: "Als je een lijk wil verstoppen, doe dat dan op de tweede pagina van Google). Er zijn genoeg SEO mogelijkheden voor elke fotograaf, zonder dat we daarom moeten gaan concurreren. Dat laat ik je zien in module 3. 

2. Dat je leert om content te hergebruiken zodat je niet elke keer het wiel opnieuw moet gaan uitvinden en keihard moet zoeken voor een originele post?

3. Dat je vanaf nu echt supertoffe klanten geboekt krijgt, die je ook daadwerkelijk zullen waarderen en de prijs zullen betalen die jij vraagt. 

4. Dat je genoeg klanten geboekt krijgt zodat je niet meer onzeker hoeft te zijn over je toekomst. Als je de volledige cursus toepast en implementeert zoals ik je dat toon dan gebeurd dat hoe dan ook. (Neem het van iemand aan die elk jaar 100 communiesessies geboekt krijgt en dat voor meer dan 70% al reeds een jaar op voorhand in de agenda ingepland staat)  

5. Dat je één vast bedrijf zou strikken dankzij je hashtagstrategie en je op die manier een vast inkomen zou hebben elke maand? 


Is €1250 veel geld?

1. Wanneer je weet dat je dit bedrag met letterlijk 1 huwelijksboeking terug is betaald? 

2. Wanneer je één extra bedrijf boekt die maandelijks op vaste basis op jou beroep doet om foto's te nemen? Dankzij de hashtagstrategie? En op die manier op 1 maand de workshop hebt terugverdiend?

3. Wanneer je elke maand lang een extra opdracht binnenhaalt die de €195 euro vanzelf terugbetaald de komende 7 maanden? 

Voor wie werkt deze workshop? 

Voor beginners is dit een serieuze boterham. Maar op die manier start je wel direct met een basis die correct is voor je bedrijf. 

Voor gevorderden is het een volledige kijk op alles (en ik weet 100% zeker dat je je ICA >> Ideale klant nog nooit zo hebt bekeken. Aangezien het een formule is door mijn eigen persoonlijke visie en ogen.) 

Voor mensen die social media vaak energievretend vinden: Waarom? Omdat ik je mindset volledig wil veranderen i.v.m. volgers en likes en al die griezelige dingen die ons eigenlijk echt geen goed gevoel geven.. (ook al denken we soms van wel) 

Maar ook voor mensen die social media leuk vinden, want het zal je vanaf nu nog veel minder moeite kosten om een stapje hoger te gaan. 

Voor mensen die niets, maar ook al wel wat van SEO weten. Maar eigenlijk nog nooit 100% hebben begrepen hoe het nu precies in elkaar zit. Want nu ga je het echt voor de volle 100% snappen. 

Voor mensen die niet weten waar ze hun klanten kunnen vinden om aan te trekken, mensen die niet weten hoe ze een klantenprofiel kunnen opmaken.. "en nee, mijn klant kiest voor mij omwille van mijn fotografie, respecteerd mijn keuzes..enz" dat is geen klantenprofiel >>> Dat zijn jowu verwachtingen naar jouw klant. ik leer je het verschil tussen die twee en waarom het belangrijk is om te weten wat een verwachting is en een effectief ICA profiel.  

Voor mensen die wel makkelijk klanten aantrekken, maar van zodra ze minder actief zijn op social media alles plat valt. 

Het werkt op elke soort fotograaf, in éénder welke branche. En eigenlijk ook op niet fotografen ook, maar natuurlijk zijn al mijn voorbeelden wel gefocust op Fotografen) 

Fotografen die keer op keer de verkeerde klanten boeken, die niet bij hen passen

Voor wie werkt de workshop niet?

Voor mensen die niet willen werken aan hun bedrijf. 

Fotografen die al reeds teveel opdrachten hebben en vinden dat ze niet zoveel tijd hoeven te spenderen aan klantenaanwerving. 

Mensen die niet de motivatie hebben om een cursus alleen door te nemen >> Al moet je wel weten dat je dat echt op je eigen tempo kan doen (Je kan dit echt inplannen in je agenda zodat het werkt)

Voor mensen die gefocust zijn op meer volgers en likes. Dan is dit nie de juise cursus voor jou: deze cursus is nl. gefocust op htet popular doesn't pay the bill. ik wil je aantonen dat je met een lijst van 400volgers makkelijk meer opdrachten kan hebben dan iemand met 10.000 volgers. 

Hoe het er aan toe gaat in de workshop?  

Zo dus! 

Onder elke video kan je extra vragen stellen of gewoon jouw ethousiasme delen als je daar zin in hebt. 

Zo motiveren we elkaar en helpen we elkaar door de workshop heen. 

De max toch? 


Malou Evers fotografie

Echt een cursus die goed is voor gevorderde of beginnende fotograaf. Ik modderde maar wat aan met mijn social media, wist eigenlijk niet goed waar ik nou mee bezig was.. door deze cursus heb ik dingen wat meer op een rijtje en geef ik alles de uitstraling die bij MIJ en mijn ideale klant past. Zeker het online gedeelte vond ik echt heeeeel erg prettig, omdat ik nu op het moment dat ik er concentratie en tijd voor had, een hoofdstuk kon luisteren… En daarna GELIJK toepassen. Meestal kom ik na een cursus thuis met een vol hoofd en weet ik eigenlijk niet waar te starten.. door het online gedeelte kun je alles in stapjes aan gaan pakken. Ik ben heel benieuwd naar mijn resultaten over een paar maanden, ik weet zeker dat er dingen gaan veranderen in mijn bedrijf en ik kijk er naar uit!

Kim Pots Fotografie

Amai ! Er is nog veel werk aan de winkel! Deze gedachte spookte dikwijls door mijn hoofd terwijl ik de workshop aan het bekijken en beluisteren was! Tip: neem een schriftje en pen bij de hand want je zal de blaadjes goed kunnen vullen met veel handige tips en tricks. De workshop is extreem uitgebreid en er wordt ingegaan op de details. Bovendien ga je niet alleen op zoek naar je ideale klant maar sta je ook stil bij jezelf. Dat stukje zelfreflectie brengt je dichter bij jezelf, bij je fotografie en automatisch dichter bij jouw ideale klant. En zit je hoofd even vol? ( Wees maar gerust dat dat gaat gebeuren want je krijgt tonnen informatie) Dan kan je het altijd op een ander tijdstip hernemen! Lang leve de online workshop!

Annelies Siersack fotografie

De ideale klant workshop is een ENORM uitgebreide cursus die heel veel verschillende thema’s aan bod laat komen en deze thema’s zijn keer op keer uitgewerkt tot in het kleinste detail, niets ontbreekt! Heb je het fotografie gedeelte onder de knie en wil je nu meer gaan toespitsen op jouw ideale klant (en jouw ideale opdrachten)? Dan reikt deze workshop je enorm veel uitgediepte kennis en tools aan. Alles wordt heel helder uitgelegd met voorbeelden en demonstraties en je kan alles ook direct gaan toepassen. Je ziet ook heel snel resultaat, na enkele kleine wijzigingen aan mijn website en social media had ik bijna direct een hoger bereik. Ook handig aan zo’n online workshop: na enkele maanden kan ik bepaalde filmpjes gewoon nog eens opnieuw bekijken. Zo blijft alles fris in het geheugen.

Part of the Vision (Evelien Van Den Bossche)

Als ik me afvroeg ‘Wie is mijn ideale klant?’ dan kon ik er wel een antwoord voor bedenken. Maar nog nooit had ik zolang stilgestaan en zo diep nagedacht over deze toch wel complexe vraag. Er komen heel wat dingen bij kijken vooraleer je echt het gevoel hebt ‘JA! Dat is mijn ideale klant’! Voordat ik deze workshop volgde kon ik deze vraag dus enkel zeer oppervlakkig beantwoorden. Nu ga je best even zitten, want het antwoord is veel uitgebreider en gestaafder! De oefeningen die je me liet maken, lieten me echt stilstaan bij alles waarmee ik bezig ben. Super tof om dit stap voor stap te achterhalen. Een workshop waar ik echt veel nagedacht en genoteerd heb (mijn schriftje is bijna vol!). Ik vond het geweldig om: filmpjes te zien hoe jij het concreet aanpakt, handige programma’s te leren kennen, documenten te doorbladeren met super nuttige info en de doe opdrachten die zorgen voor nadenkwerk met resultaat! Social media kent geen geheimen voor mij vanaf nu. Klaar om alle algoritmes aan diggelen te slaan en mijn ideale klant te bereiken. Ook mijn website mag zich aan een groot onderhoud verwachten. Er is werk aan de winkel, maar ik weet dat het echt zal lonen (letterlijk en figuurlijk;-)). Merci voor dit huzarenstukje Kim!

www.fotograeve.be